Om os

SmartKajak.dk er en internetbaseret butik som sælger professionelle oppustelige kajakker som er sikre, stabile og nemme at transportere.


Ham du handler med:

Min Historie - Min vision

I 2011 prøvede jeg for første gang en oppustelig kajak. Det var en overraskende positiv oplevelse, men den vejede knap 40 kilo og ville derfor være for tung at transportere, desuden kostede den mere end jeg havde råd til. Jeg har ingen bil og har altid ønsket mig en kajak, men opmagasinering kostede 3000 kr. om året (i København), hvilket gjorde det for dyrt.

Det førte mig ud på verdensmarkedet af kajakker og ledte mig til Sea Eagle i USA, som er én af verdens mest erfarne producenter af oppustlige kajakker: Professionelle kajakker som er sikre, stabile, hurtige at pumpe op/pakke sammen og ikke mindst nemme at transportere overalt. I de par år, har jeg, mine venner og familie haft så mange uforglemmelige oplevelser, startende med SE 370 kajakken, at jeg uden tvivl kan kalde det mit livs bedste investering! Den har banet vej og mulighed for utallige eventyr på åer, søer, de 7 have og ikke mindst fisketure! Denne glæde vil jeg ikke holde for mig selv. 
Min vision er derfor:
At udbrede budskabet og glæden ved at tage på eventyr på vandet i en oppustelig kajak, som kan tages med overalt og være den førende sælger af oppustelige kajakker i Danmark.
Hver dag kan blive et eventyr med en Sea Eagle kajak!

Vi er officiel distributør i Danmark af Sea Eagle