Om os - SmartKajak.dk

kajakker til salg

Følg os

 • Twitter

Kontakt os

 • SmartKajak.dk
 • Westen Pro ApS
  Rugbjergvej 6
  7490 Aulum
  Denmark
  CVR: 34599076
 • Telefonnummer (+45) 91 56 77 21
 • E-mail: info@smartkajak.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få rabat mm.Miljøvenligpakning

 

Om os

SmartKajak.dk er en internetbaseret butik som sælger professionelle oppustelige kajakker som er sikre, stabile og nemme at transportere.
VI er en virksomhed under selskabet Westen Pro ApS som hører til i det Vestjyske.

Vi er officiel distributør i Danmark for Sea Eagle Boats, inc

Vores historie
I 2011 prøvede virksomhedens skaber Lasse førte gang en oppustelig kajak. Det var en overraskende positiv oplevelse, men den vejede knap 40 kilo og ville derfor være for tung at transportere, desuden kostede den mere end han havde råd til. Lasse havde ingen bil og havde altid ønsket sig en kajak, men opmagasinering kostede 3000 kr. om året (i København), hvilket gjorde det for dyrt.

Det førte Lasse ud på verdensmarkedet af kajakker og ledte mig til Sea Eagle i USA, som er én af verdens mest erfarne producenter af oppustlige kajakker: Professionelle kajakker som er sikre, stabile, hurtige at pumpe op/pakke sammen og ikke mindst nemme at transportere overalt. I de følgende år, fik Lasse, hans venner og familie så mange uforglemmelige oplevelser, startende med SE 370 kajakken, at han uden tvivl kaldte det hans livs bedste investering! Den banede vejen og mulighed for utallige eventyr på åer, søer, de 7 have og ikke mindst fisketure! Denne glæde var Lasse meget opsat på ikke at holde for ham selv, hvorfor han opstartede Smartkajak.dk 

I 2017 solgte Lasse hans virksomhed til mig, Ivan Westen, for at jeg kunne fortsætte virksomhedens vækst og være med til at sælge flere Sea Eagle kajakker så flere danskere kan få glæde af de mange naturoplevelser en oppustelig Sea Eagle Kajak kan give. 

Jeg er selv ejer af en Sea Eagle FastTrack Pro 385 og jeg nyder den i fulde drag. 

Vores mission:

At udbrede budskabet og glæden ved at tage på eventyr på vandet i en oppustelig kajak, som kan tages med overalt og være den førende sælger af oppustelige kajakker i Danmark. Hver dag kan blive et eventyr med en Sea Eagle kajak!


Kontakt:
SmartKajak.dk
Westen Pro ApS
Rugbjergvej 6 
7490 Aulum 
Danmark 
CVR: 34599076
Telefonnummer (+45) 91 56 77 21
E-mail: info@smartkajak.dk