Bliv forhandler af Sea Eagle

Bliv forhandler af Sea Eagle™ oppustelige kajak, kano og pontonbåd i din butik. Har du en fysisk eller online bådbutik? Eller måske en fiskeriudstyrsforretning? Eller en anden forretning? Kunne du tænke dig at øge din bundlinje ved at tilføje vores super populære Sea Eagle Kajakker til dit sortiment?

Som forhandler får du:

  • Yderst attraktive profitmargener ved storkøb
  • Mulighed for dropshipping-aftale. Dvs. at du blot ligger vores både op på din hjemmeside eller ligger en brochure for båden i din butik. Når så en kunde bestiller, betaler du først for båden og vi sender båden direkte til din kunde vedlagt din egen faktura
  • 3 års fabriksgaranti

Hvis du er interesseret i at ansøge om at blive forhandler, så send os en email og fortæl os lidt om din butik og hvorfor du tror vi kunne få et godt partnerskab. Husk at skrive et telefonnummer så vi kan ringe dig op. 

Henvis nye kunder til salg og tjen penge

Som kunde hos SmartKajak.dk har du nu mulighed for at tjene en provision på 5% (ca. 500-1000 kr) af købsprisen fra kunder som du har henvist.

Når den nye kunde, som du har henvist (familie, venner eller kollega) gennemfører deres ordre, skal de blot skrive om dig i kommentarfeltet ved kassen.
De skal skrive at det er dig der har henvist dem og skrive dit navn, emailadresse og tlf. nr.

Når vi ser denne besked, kontakter vi dig vedr. provisionen på 5% kontant med det samme.
Der er ingen grænse for hvor mange kunder du kan henvise.
Du får kun provision for den nye kundes første køb.

God fornøjelse!

Meld dig som forhandler her

Informationer

Email:

info@smartkajak.dk

Telefon:

97 47 31 78

Adresse:

Jernbanegade 7
7490 Aulum
Danmark

Ofte stillede spørgsmål