Kontakt Smartkajak.dk

Jernbanegade 7
7490 Aulum
Danmark

Salg foregår primært online

Skriv til os på:
info@smartkajak.dk

Eller ring på tlf.:
97 47 31 78

Adresse:
Smartkajak.dk
Jernbanegade 7
7490 Aulum
Danmark
(Kun nethandel)

Info:
CVR: DK38147331
Reg: 7617
Konto: 2019655

Ofte stillede spørgsmål

Læs venligst vores svar på de mest hyppige spørgsmål inden du kontakter os

Hvor lang leveringstid er der?

Efter betalingen er der ordrebehandlingstid på 24-48 timer.
Derefter er der en forsendelsestid på ca. 4-7 hverdage til adresser i Danmark.
Vi sender fra vores europæiske lager med tracking.
Ved væstentlig forsinkelse vil vi kontakte dig ASAP med info herom.

Får jeg et trackingnummer?

Det kan du tro. Så snart vi har afsendt pakken fra vores lager (1-2 arbejdsdage efter bestilling), sender vi dig dit track&trace nummer så du kan følge pakken hele vejen til din hoveddør.

Hvor er min ordrebekræftelse?

Modtager du ikke en ordrebekræftelse, kan du starte med at kigge i dit spamfilter i din indbakke. Hvis den ikke er landet der, kan du kontakte kundeservice, som kan finde din ordre frem med dit mobilnummer. Her kan de kontrollere, om din angivne e-mail adresse er korrekt, rette den og sende dig en ny ordrebekræftelse.

Hvor er min faktura?

Din faktura sendes sammen med dit trackingnummer når din pakke afsendes. Derudover medfølger der også en printet kopi af din faktura i pakken.

Hvordan annullerer jeg min bestilling?

Hvis du gerne vil annullere din ordre er det helt fint. Du skal blot sende en email til kundeservice med besked herpå samt dit ordrenummer inden din pakke bliver afsendt fra vores lager. Så sender vi dig en bekræftelse på din annulering og at dine penege er blevet frigivet.

Har du betalt med MasterCard eller VisaElectron, kan pengene reserveres i op til 30 dage. Det er din aftale med din bank som bestemmer reservationens varighed. Læs mere her

14 dages returret

SmartKajak.dk giver 14-dages returret på alle produkter.
Før at kunden kan returnere en vare, skal kunden kontakte SmartKajak.dk per mail, også selvom kunden bare fortryder sit køb. 
Kunden må gerne pakke sin vare ud for at se den, blot det ikke forringer varens salgsværdi.
For at SmartKajak.dk kan kreditere varen til fuld pris skal den leveres tilbage i samme stand, ubrugt og orig. emballage som ved modtagelsen. Leveres varen ikke tilbage i denne stand, kan den ikke returneres. Bærer varen præg af at have været brugt, tages den ikke retur.

Ved returnering betaler kunden returfragten. Kunden er ansvarlig for forsendelsen, indtil SmartKajak.dk har modtaget den. Varen skal være os i hænde inden for 14 dage efter leveringsdatoen. Det er kun muligt at returnere en vare, ved at kontakte SmartKajak.dk inden per mail.

Er der fejl og mangler ved pakkens ankomst og ønsker du af denne grund at returnere pakken, så betaler vi selvfølgelig for fragten. I så fald bedes du venligst give besked herom i sin email til kundeservice samt vedhæfte et billede af den nævnte fejl hvis muligt.

Garanti & reperationer

Al salg fra SmartKajak.dk er omfattet af den danske købelov. Det betyder, at kunderne har 2 års reklamationsret på varerne. Reklamationsretten gælder varer, hvor der kan konstateres en mangel, dvs. en oprindelig fejl og ikke slidtage og skader.

Derudover giver vi 3 års garanti på alle Sea Eagle produkter. 
Det omfatter ikke almindelig slidtage og skader, der ikke kan henføres til fejl i produktet. 
Det er dog en forudsætning, at disse fejl eller mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Transport og forsendelse af reklamationsvarer er for kundens regning.

Hvis du modtager en vare som enten er defekt eller mangelfuld, skal du kontakte os hurtigst muligt så vi kan rette op på det. Du skal naturligvis ikke betale for evt. fragtomkostninger hvis det drejer sig om et produkt der var fejl ved frem modtagelse.

Skulle du have brug for at gøre brug af din garanti, kontakt da venligst kunderservice herom og sørg for at sende 2-5 billeder af den pågældende fejl.

Så foretager vi en vurdering af skade og sender dig enten et nyt produkt eller beder dig sende varen ind til reperation. 

Hvad er fragtprisen?

Kunden kan få varen tilsendt gratis til alle adresser i EU. Der er ingen minimumkøb.
Varen sendes først når den er betalt.
Leveringstiden er ca. 4-7 hverdage til adresser i Danmark fra ordren er afsendt.
Ordrebehandlingstiden inden afsendelse er på ca. 24-48 timer.
Hvis der opstår væsentlig forsinkelse, vil SmartKajak.dk meddele kunden om dette.

Hvilken kajak skal jeg vælge?

At vælge den rigtige Sea Eagle kajak for dig kan være en udfordring. Hver model har sine egne fordele og prisklasse.

Denne video giver dig et godt overblik over 4 af vores mest populære både.

I denne video demonstreres følgende både:

Gør op med dig selv om du skal sejle alene eller sammen med andre.

Gør også op med dig selv om du kun skal sejle på stille vand (FastTrack anbefalet), eller om båden også må kunne holde til nogle store bølger (Explorer anbefalet).

Overvej om du kun skal bruge båden til fiskeri, hvortil en pontonbåd ville være bedre.

Er fart vigtigt for dig? I så fald er vores Razorlite modeller perfekte.

Er pengene små? I så fald anbefaler vi vores topsællert Sea Eagle Sport 370

Skal båden være meget nem at sejle med masser af plads til luftmadresser og soveposer? I så fald anbefaler vi vores familievenlige Sea Eagle Travel Canoe 16 kano

Hvis alt andet fejler, så vil vi råde dig at kigge på anmeldelserne af de forskellige både og så gå efter det. Vi garanterer at du nok skal blive glad for din båd.

 

Hvorfor skal jeg købe fra jer, når jeg har set andre oppustelige kajakker til salg for kun 1000-2000 kr. andre steder på nettet?

Fordi en Sea Eagle kajak simpelthen er af bedre kvalitet. Den holder i mange år og går ikke i stykker. Du kan sagtens tage i dit lokale byggemarked eller søge på “Oppustelig kajak” på Google og finde en kajak der er billigere end vores.

Men – du kommer ikke til at finde tonsvis af positive anmeldeldser af disse både på nettet, som du gør på en Sea Eagle oppustelig kajak.

Sea Eagle har eksisteret siden 1968 i USA og har altid adskilt sig fra sine Kinesiske konkurrenter ved kun at lave både der er holdbare, sikre, har høj ydeevne og som de kan stå inde for.

Med 3 års produktgaranti, er du garanteret en kajak der holder flere år fremover. Det er du ikke med en billg Kina-kajak som du fik for 2000. Tværtimod – en sådan båd kan være farlig, hvis den punkterer ude på vandet.

Sea Eagle producererer alle deres både i 1100 denier PVC (som krokkodilleskind) og med lasersvejsede syninger. Kort fortalt – en Sea Eagle er solid og kan bruges uden problemer i 5-6-7 år og mere.

Er en oppustelig kajak sikker at sejle i?

Ja, det er den. Det rigide materiale gør det meget svært at lave hul og kajakkerne har hele 3 hovedluftkamre, så hvis der går hul på ét af kamrene, vil man stadig kunne sejle videre – indtil land, hvilket gør Sea Eagle kajakker utrolig sikre. Der medfølger et reperationskit til hver kajak, hvis uheldet skulle være ude. ea Eagle yder med deres 48 års erfaring i branchen hele 3 års fuld garanti mod produktfejl, hvilket er enestående. Det kan de kun gøre fordi de laver et solidt og sikkert produkt, som gennem årene har været udviklet og afprøvet af mange tusinde købere verden over.

Men – du kan være helt tryg. I vores tid har vi ikke hørt fra nogle kunder hvor en Sea Eagle kajak, pontonbåd eller SUP er punkteret ved brug på vandet. Bådene er ultra solide. Materialet der er konstrueret af kan sammenlignes med krokodilleskind – næsten ubrydeligt. Se denne video hvor en Sea Eagle kajak bliver kørt over af en truck. 

Kan jeg ikke bare købe både direkte hos Seaeagle.com, hvor den er billigere?

Vi er Sea Eagles officielle distributør i Danmark.

Vores priser er de samme som hos Sea Eagle.com bare med forsendelse, dansk told og moms oveni.
Vær opmærksom på, at der kommer told oveni produktprisen og derefter 25% moms oveni hele beløbet, også hele forsendelsesprisen, på varer bestilt fra udlandet.

Der er også længere leveringstid, især i forhold til fortoldningen som kan tage imellem 7-30 dage når båden først når fortoldsningscentret i Danmark.

Hvis der sker noget med produktet skal det også sendes helt til USA igen. Køber du hos Smartkajak.dk er du desuden beskyttet af den danske forbrugerlov som giver dig 14 dages returret og 2 års reklamationsret.

Vi tilbyder dansk service og holder priserne nede, så det altid betaler sig at købe Sea Eagle produkter hos os.

Kan man komme og se produktet et sted?

Vi er udelukkende en online butik og det er desværre ikke muligt at komme og se produkterne først.

Husk dog at du har 14 dages returret ved køb på internettet. Dette giver dig muligheden for at få båden hjem, pakke den ud og se kvaliteten. Husk dog at båden skal returneres i samme tilstand som den blev sendt i for fuld returbeløb.

Vi er sindsygt glade for vores køb og vil gerne hjælpe jer med at sprede budskabet om dette produkt.

Det er vi meget glade for at høre. Hvis du vil hjælpe os er du meget velkommen til at dele dine oplevelser med Smartkajak.dk på Trustpilot

Derudover må du også meget gerne anmelde produktet her på www.smartkajak.dk under “Anmeldelser” ved den båd du har købt.

Du må også meget gerne like vores facebook gruppe og dele dine oplevelser med dine venner.

Husk at du kan få provision hvis du får en af dine venner til at købe en kajak hos os. Læs mere her.

Hvordan transporterer man kajakken?

Kajakken kan transporteres i den stærke bærepose som følger med eller i den smarte Backpack bæretaske som kan købes som tilbehør. Med backpack bæretasken kan du nemt tage kajakken med overalt. Hvis du ikke vil gå med den, kan den nemt puttes i en bil, cykelvogn, skubbevogn osv. 
Hvis man er 2 vil man nemt kunne cykle med den, nogle vil kunne alene. Den er også velegnet til flyrejser. 
Alternativt kan du også bruge en trillevogn hvis du skal transportere en af vores større både fra bilen og ned til vandet i oppustet tilstand. Dette gør det hele lidt lettere hvis du kun er én mand afsted og sejle.

Kan man fiske i en oppustelig kajak?

Det kan man i høj grad. Komforten er god og der er uendelige muligheder til at fiske på alt slags vand.

Se Smartkajak.dk på fisketur blandt hvaler ved Sejrø i en Sea Eagle Sport 370

Se Smartkajak.dk udfører “krogtesten” i en Sea Eagle FastTrack 385

Men skal du primært bruge en båd til at fiske i, vil vi helt klart anbefale en af vores populære pontonbåde. Fx vores nye PackFish 7 som du kan se demonstreret her:

Sea Eagles kajakker er lavet af meget stærke materialer, som gør det svært at lave et hul, og i forhold til alm. kajakker, er der mere plads og dermed bevægelighed og komfort, som gør det muligt for 2 voksne mænd at fiske i båden.
Selvom det er meget svært at lave hul i kajakken, så vær forsigtig med krogene. Vi anbefaler at bruge et fangsnet, når fisken skal op.
Fiskestangen sættes nemt fast i kajakken mellem gulvet og én af siderne i kajakken.
Hvis du ønsker at ligge stille på et bestemt fiskested, anbefaler vi dig at købe en anker.

SmartKajak.dk har selv pilket torsk i Øresund i en SE 370 og en SE 385 FastTrack. Ved sejlrenden i Øresund tager vi typisk en 5-10 torsk op (op til 3,5kg) på en tur. Vi bruger to sammensatte affaldssække til at opbevare fiskene i mellem benene.

Hvor mange dele kan pagajerne deles i?

Pagajerne kan deles i 4 dele, så de er nemme at gemme væk og opbevare.Dette med undtagelse afbådpakkerne der indeholder carbon-pagajer. Disse kan opdeles i 2 dele.

Hvor tjekker jeg vinden, hvis jeg f.eks. skal bruge sejlet eller vil langt ud på havet?

Tjek vinden og udsigter på:http://ifm.fcoo.dk/

Kan man Tage på længere ture i en Sea Eagle kajak?

Ja, man kan tage på længere ture. SmartKajak.dk tager selv på længere ture med overnatning. Se video her med Smartkajak.dk på sejltur på tværs af Øresund til Sverige i en Sea Eagle FastTrack 385

Kan man have sin hund med i en Seal Eagle kajak?

Ja, det kan man. Materialet i kajakkerne er stærkt nok til dette. Vuf! Bliver glad. Husk vest til hunden!

Sælger I redningsveste?

Ja det gør vi da! Se vores udvalg af redningsveste her

Jeg ved ikke om jeg skal vælge en SE 330 eller 370?

Hvis du primært vil sejle alene anbefaler vi en Sea Eagle Sport 330.

Hvis I primært er 2 voksne afsted, anbefaler vi en Sea Eagle Sport 370, da den er 40cm længere.

Hvordan sætter jeg sejlet fast i kajakken?

Snorren som følger med sejlet sættes fast i D-ringene i FastTracken eller Exploreren.
Den kan også sættes fast i Pro-sædet i hver side.
I 330 eller 370’eren, sættes snorren fast i Deluxe-sædet, i siderne i bunden af sædet.

Hvad er forskellen på en PRO- og carbonpakke?

Pro og Carbon-pakkerne indeholder de samme ting. Den eneste forskel er pagajerne.
Pro-pakkerne kommer med AB40 pagajer i rigtig god kvalitet, lavet af alu med fiberglas-optimerede blade.
Carbon-pakkerne kommer med carbon-fiber pagajer (AB50) i meget høj kvalitet, fuld optimeret og ca. 200 gr. lettere end AB40 pagajerne.

Hvordan er jeg sikker på vandet?

Det er dit ansvar at sikre din egen sikkerhed når du tager ud i kajakken. Husk gul/orange rednings-vest og tjek vejret.
Hvis du ikke har noget erfaring på vand, så sørg for at hold dig tæt ved land og start evt. i en lille sø eller å, hvis du har brug for det.
Vi anbefaler ikke at sejle væk fra kysten med en vindhastighed på over 7 m/s ved fralandsvind. Hav respekt for havet, vinden og hinanden.

Giver I rabat, hvis jeg køber flere kajakker?

Hvis du køber mere end 3 kajakker på samme tid, har vi mulighed for at give lidt rabat. Det er også muligt at blive forhandler af vores produkter i din egen fysiske butik. Kontakt os per mail inden køb herom.

Hvordan pumper man kajakken op og bruger den?

Se manualen og evt. videodemonstrationen som kan ses i bunden af produktbeskrivelserne.
Man kan også købe elektroniske pumper på vores side.

Hvad gør jeg, hvis kajakken punkterer?

Kajakkerne har hele 3 hovedluftkamre og er lavet af meget stærke materialer, derfor sker punktering meget sjældent.
Hvis der går hul på ét af kamrene, vil man stadig kunne sejle videre – indtil land, hvilket gør Sea Eagle kajakker utrolig sikre.
Der medfølger et reparationskit, som er nemt og hurtigt at bruge. Se manualen eller se hvordan man gør her

Jeg troede at man sad indelukket i en kajak?

Det har du for så vidt også helt ret i.Faktisk findes der 2 typer kajakker. Sit-inside kajak og sit-on-top kajak.

I en sit-inside kajak er kajakken lukket og hele din underkrop er tør under sejllads. Dette er godt hvis du skal sejle i kolde områder og i mange timer. Men ulempen er at dette er mere farligt hvis du skulle gå hen og vælte. Kajakken kan snurre rundt og det kræver træning at kunne komme ordentlig ud af kajakken og undgå at den synker.

Alle smartkajak.dk’s kajakker er sit-on-top kajakker. Med en sit-on-top kajak er det altid nemt at komme ind og ud – samt stå op i kajakken. Ulempen er at du muligvis vil få lidt vand på benene når du sejler, så husk regnbukser hvis du sejler om vinteren. Sit-on-top kajakker er absolut de mest sikre og brugervenlige kajaktyper til de fleste sejlere. En fordel er desuden at du i en sit-on-top kajak nemt kan være flere personer i båden og nyde vandet sammen – det er betydeligt mere besværligt (og farligt) at gøre i en sit-inside kajak.

Kan en Sea Eagle kajak vælte?

Ja, det kan den med meget besvær, men slet ikke så let som en alm. kajak. Når du sætter dig i kajakken, er det vigtigste at fordele din vægt i båden ved at holde på hver sin side af båden. Rejs kun op i båden hvis der er meget roligt vand. Prøv kajakken første gang i noget roligt vand og prøv sikkerheden og bevægeligheden af. Bliv tryg med den inden du tager på længere ture eller dybere vand. Hvis man falder i vandet, kan man sagtens komme op i kajakken igen, men det er en god idé at øve dette. Det samme gælder for vores Travel Canoe 16 kano.

Hvad sker der, hvis kajakken bliver fyldt med vand - synker den?

I alle vores kajakker, kano og pontonbåde sidder der en række selvdrænende ventiler. Skal du ud på nogle høje bølger eller river rafte, skal du åbne op for disse ventiler. Pga. at båden er fyldt af luft, holder båden sig altid over vandet. Når selvdræningsventilerne er åbne, vil alt vand der kommer op i båden naturligt flyde ud igen. Der vil være et konstant flow af vand ind og ud, men båden vil ikke synke. Se demontrationsvideo her hvor en Sea Eagle Explorer 380x sejler ud over et kæmpe vandfald

Bliver man våd?

Afhængig af hvor hårdt og hurtigt du padler, kan der sprøjte vand ind på roeren, især ude på havet, hvis der er meget vind og man sejler til. Vi anbefaler at tage vandtæt-tøj/regntøj på som udgangspunkt til en tur. Om sommeren er badetøj eller små shorts nok.
Idé: Det er muligt at lave et benovertræk af et stykke plastik, vandtæt materiale eller en stor plastikpose, som kan dække den nederste del af kroppen for vandsprøjt. Med den rette padle-teknik kan man lære at sejle helt tør.

På Sea Eagle's hjemmeside er der mange flere produkter, kan jeg bestille dem hos Smartkajak.dk

Ja, det kan du. Skriv venligst en mail med hvilket produkt du er interesseret i, så vender vi tilbage med en pris og estimeret leveringstid.

Hvad er forskellen på de forskellige bølgeklasser?

Ved vandsport har man inddelt bølgernes sværhedsgrader op i 6 klasser. Kajakkerne på solgt på Smartkajak.dk kan klare op til klasse 4 (Sea Eagle Explorer 380x)

Dette er definitionen på de 6 klasser iht. Wikipedia

Class 1: Very small rough areas, might require slight maneuvering. (Skill level: Very basic)

Class 2: Some rough water, maybe some rocks, might require some maneuvering. (Skill level: Basic paddling skill)

Class 3: Small waves, maybe a small drop, but no considerable danger. May require significant maneuvering. (Skill level: Some experience in rafting)

Class 4: Whitewater, medium waves, maybe rocks, maybe a considerable drop, sharp maneuvers may be needed.(Skill level: Exceptional rafting experience)

Class 5: Whitewater, large waves, large volume, possibility of large rocks and hazards, possibility of a large drop, requires precise maneuvering. (Skill level: Full mastery of rafting)

Class 6: Class 6 rapids are considered to be so dangerous that they are effectively unnavigable on a reliably safe basis. Rafters can expect to encounter substantial whitewater, huge waves, huge rocks and hazards, and/or substantial drops that will impart severe impacts beyond the structural capacities and impact ratings of almost all rafting equipment. Traversing a Class 6 rapid has a dramatically increased likelihood of ending in serious injury or death compared to lesser classes. (Skill level: Full mastery of rafting, and even then it may not be safe