OM OS

Hvem er folkene bag Smartkajak.dk og hvor vil de hen?

SmartKajak.dk er en internetbaseret butik som sælger professionelle oppustelige kajakker som er sikre, stabile og nemme at transportere.
Vi er en wepshop under virksomheden Handelshuset Aulum som hører til i det Vestjyske.

Vi er officiel distributør i Danmark for Sea Eagle Boats, inc

Vores historie
I 2011 prøvede virksomhedens skaber, Lasse, første gang en oppustelig kajak. Det var en overraskende positiv oplevelse, men den vejede knap 40 kilo og ville derfor være for tung at transportere, desuden kostede den mere end han havde råd til. Lasse havde ingen bil og havde altid ønsket sig en kajak, men opmagasinering kostede 3000 kr. om året (i København), hvilket gjorde det for dyrt.

Det førte Lasse ud på verdensmarkedet af kajakker og ledte ham til Sea Eagle i USA, som er én af verdens mest erfarne producenter af oppustelige kajakker: Professionelle kajakker som er sikre, stabile, hurtige at pumpe op/pakke sammen og ikke mindst nemme at transportere overalt. I de følgende år, fik Lasse, hans venner og familie så mange uforglemmelige oplevelser, startende med SE 370 kajakken, at han uden tvivl kaldte det hans livs bedste investering! Den banede vejen og mulighed for utallige eventyr på åer, søer, de 7 have og ikke mindst fisketure! Denne glæde var Lasse meget opsat på ikke at holde for ham selv, hvorfor han opstartede Smartkajak.dk

Da Lasse i 2017 skulle flytte til udlandet, solgte han sin virksomhed videre.

Webshoppen ejes og drives i dag af Kenneth Storm som driver Handelshuset Aulum som er en fysisk butik og webshop med alt indenfor airsoft og luftgeværer samt jagt! Derudover drives Outdoorstore.dk, hvor der sælges alt til næste tur ud i det fri!
Sidst men ikke mindst driver vi også Armytags, som er Danmarks største webshop med salg af personaliserede dogtags!

Vores mission

At udbrede budskabet og glæden ved at tage på eventyr på vandet i en oppustelig kajak, som kan tages med overalt og være den førende sælger af oppustelige kajakker i Danmark. Hver dag kan blive et eventyr med en Sea Eagle kajak!