Kundeanmeldelser

Læs hvad vores kunder syntes om deres oppustelige Sea Eagel kajakker.

 

Produkt anmeldt: Sea Eagle FastTrack 385

FAST TRACK.. DEN LEVER OP TIL SIT NAVN
Jeg valgte denne kajak, fordi jeg ønskede en oppustelig – en der var alsidig. Jeg fik nøjagtig hvad jeg var på udkig efter:

1: At pumpe den op og få den i vandet tager 15-20 minutter. Jeg er ikke sikker på, hvor Sea Eagle kan hævde 8 minutter, men 15 min. er en meget rimelig tid.
2: Passer i bagagerummet i min bil med plads til alt andet jeg har brug for at medbringe.*
3: Med finnen sat på under kajakken, er der intet slør. At padle på stille vand er som en drøm og den sejler lige som som pil.
4: Jeg fisker i denne båd næsten hver gang jeg er ude i den. Når jeg kommer til det område, som jeg ønsker at fiske i, fisker jeg altid stående. Gulvet i kajakken skaber sådan en stabil platform, så jeg kan gøre det.
5: Nem at opbevare og pakke sammen, når du har tørret den.
6: HURTIG! Der er ingen anden oppustelig kajak, der kan nå denne. Selv om den ikke kan konkurrere med de helstøbte kajakker, kommer denne temmelig tæt på.
7: Rigtig gode sæder og jeg kan bøje mine knæ til en behagelig stilling.
8: Let at komme op i kajakken igen, hvis du er så uheldig at vælte ud af den.
9: Den kan klare riverrafting (Klasse 3). Tag finnen af og øv dig med en person, der har erfaring. Derefter er det sjovt …
10: Alle elsker den. Du kan ikke være ude på vandet uden at nogen spørger dig, hvor du har købt den.

Produkt anmeldt: Sea Eagle Sport 370

FANTASTISK KØB TIL PRISEN!
Efter en del søgning besluttede jeg at købe en SE 370. Og jeg er temmelig glad for det køb!

1. Opbevaring, pumpe op, flytte:
Den er nem at pumpe op. De første par gange kan tage dig lidt længere end annonceret, men efter det, er det en nem procedure. Opbevaring er meget let. Båden i sin bærepose passer ind i et skab, mens den tålmodigt venter på sin næste tur. Pagajerne kan også være i bæreposen, hvis man presser dem lidt.
2. På vandet: Tal om at være stabil.
Efter mine bestræbelser på at tippe den, og mine venners mere ekstreme forsøg, føler jeg mig sikker i, at den ikke vil tippe. Det er mere sandsynligt, at skulle smide sig ud, før den vælter. Da jeg ikke er en stærk svømmer, gør det mig meget komfortabel i den. Hastighedsmæssigt er den ikke hurtig. Du vil heller ikke sejle i en helt lige linje. Men til prisen, er den temmelig god, så længe hastigheden ikke er et problem.
3. Kontruktion: Solid. Seriøs.
Den har været meget igennem siden jeg købte den, og den har ikke engang fået en skramme. Der er et par mudderpletter, men intet andet. Ingen klager her overhovedet. Kort sagt, er jeg meget glad for at jeg købte denne kajak, og jeg ser frem til at tilbringe så meget af sommeren i den, som jeg kan.

Produkt anmeldt: Sea Eagle Explorer 380x

KVALITET OG NEM AT BRUGE
Jeg har sejlet kajak i godt 40 år med en hel vifte af forskellige typer af kajakker og jeg var på udkig efter en passende kajak, til glæde for mig og min kone. Vores bil kan ikke transportere en alm. kajak på taget, så enten skulle det være en foldekajak eller en oppustelig.
Jeg var noget skeptisk i starten, men efter at have undersøgt markedet, valgte jeg en Sea Eagle Explorer med 2 sæder. Jeg kan fortælle, at den er nem at putte ind i bagagerummet eller på bagsædet af bilen, den er nem at pumpe op og at gøre klar til brug. Den kommer med fremragende pagajer.
I vandet er den meget stabil, faktisk meget nem at bruge. Vi har ikke brugt den på havet endnu.
Den er virkelig lavet af materialer af høj kvalitet. Den har en god opbevaringsplads, og den tømmes og pakkes væk hurtigt og nemt. Den kan være lidt tung for en person at bære, når den skal pakkes væk, men det er et fantastisk produkt, der har opfyldt alle vores forventninger rigtig godt.
Jeg vil varmt anbefale den til andre potentielle købere.

Produkt anmeldt: Sea Eagle 473 Razorlite

Hej!
Jeg købte sidste år (2016) en Sea Eagle 473 Razorlite Carbon Pakke, hos Smartkajak.
Levering var hurtig – uden problemer (Dog skal man forvente at det er nogle store papkasser som ankommer ;o) – ).

Min kæreste og jeg har været på Bagsværdsø og Mølleåen så sent som i dag (Påske søndag).
Sea Eagle 473 Razorlite, er en meget stabil kajak, som kan roes af en – eller to personer.
Vi kan få utrolig god fart på, når vi begge er på vandet. Alene kan jeg sagtens selv få god fart på kajakken – dog kan jeg ikke følge kaproerne på søen ;o).

Min bedre halvdel havde ikke nogen praktisk kajak erfaring inden hun kom med på tur sidste år. Efter 10 minutter var hun tryg, og vi fandt sammen rytmen.
Hun ønsker sig nu en Sea Eagle 393 Razorlite – så hun selv kan være kaptajn!

Kajakken er udført i god kraftig kvalitet. Opbygningen er ikke som en “gummibåd”.
Jeg har fået mange positive kommentarer fra øvede roere og andre forbi passerende, der ikke lige kunne se at den er op-pustelig.

Kajakken er ikke (efter min mening) en decideret hav-kajak, men klarer sig fint ved kystnære forhold.
Ved kraftig vind, er den følsom. Under 6 sek.m har jeg aldrig haft problemer. Tjek altid de lokale strøm forhold – høj og lavvande skal man have respekt for.

Tip: Brug god tid til at få indstillet sæderne, prøv jer frem. De mange D-ringe giver gode muligheder for indstilling – og der kan altid monteres flere.
Fod støtterne er ikke gode, jeg har selv erstattet dem med en “fast” plade.

Vi bruger kajakken primært til motion og hygge.
Det gælder om at komme ud på vandet – og være sammen i naturen.

Jeg kan helt klart anbefale kajakken til én person, som gerne vil have en masse oppakning med på dag/weekendture, eller til par, som gerne vil værre fælles om at være på og ved vandet.

Produkt anmeldt: Sea Eagle 285fbb Pro Pontonbåd

BEDRE END FORVENTET!! Jeg undersøgte markedet for oppustelige både i temmelig lang tid, indtil jeg besluttede at købe denne. Det lønnede sig. Denne båd er meget holdbar og nem at få ud af min bil og ud på vandet.
Jeg har brugt den flere gange nu, og jeg er meget tilfreds med dette køb.

Produkt anmeldt: Sea Eagle FastTrack 385

Jeg har købe en Sea Eagle FastTrack kajak med sejl. Det er nemt at have med, fylder intet og det er hurtigt at folde ud og sammen igen. Sejlet er lavet af et stærkt materiale. Man behøver ikke at ramme vinden lige på, med en afvigelse på ca. 60 grader i hver side, giver det fleksible muligheder. Det jeg elsker med sejlet og kajakken kombineret er, at jeg ikke behøver at komme tilbage fra hvor jeg startede, fordi at kajakken og sejlet kan transporteres uden en bil. Derfor kan jeg sejle fra et sted til et andet. Jeg plejer at holde øje med vinden på http://ifm.fcoo.dk/ , og kan derefter planlægge en tur. Med en vind på 4-7 m/s er det optimalt. Man kan virkelig få en høj fart!!
Kajakken taler for sig selv. Den er let, hurtig og sejler lige!!!! Fås ikke bedre!
Et kompakt sejlskib som er alle pengene værd!

Produkt anmeldt: Sea Eagle Sport 330

Upåklagelig service og levering – super sjov og nem kajak
Det har været en super fin proces fra første kig på smartkajak.dk hjemmesiden til levering. Fin mailkontakt med Lasse – indehaver – for at afklare ønsker og kajakmodel, helt tjek på levering fra bestilling til modtagelse – fik mail fra smartkajak.dk med trackingnummer – og mail fra postvæsen – på få dage var kajakken i hus. Kajakken lå i en solid kasse, dog var tapen gået op, en lille ups, men det, der lå i kassen, var pakket i plast, så en detalje. Kajakken – en Sea Eagle 330 – opfylder helt det, smartkajak.dk stiller i udsigt for en begynder som mig – det er næppe nogen fartbisse, men super sjov, solid, stabil på vandet og også lidt udfordrende på den gode måde – den kan være i bagagerummet, er faktisk nem at håndtere, og efter første udpakning og oppustning mv. er afprøvet, går det de efterfølgende gange nemt og hurtigt at få kajakken på vandet. Smartkajak.dk er tillige leveringsdygtige i flere og mere avancerede modeller og typer, så der er opgraderingsmuligheder, når og hvis man ønsker flere udfordringer. Jeg er meget tilfreds med og glad for anskaffelsen af min Sea Eagle og anbefaler smartkajak.dk.

Produkt anmeldt: Sea Eagle Sport 370

KANON KVALITET STABILITET OG SUPER UNDERHOLDNING
Har nu haft min sea eagel 370 i nogle måneder og har ikke sparet den for noget alt lige fra fisketur på åer med 2 mand og hund + fiskegrejstænger gril og masse andet grej til tur på Storebælt hvor vi sejlet et godt stykke ud derud over blæste det ret kraftigt og der var god bølge gang med fiskerri for at fange flad fisk til den tur havede jeg sat en lille el motor på samt et 90 AMP batteri det virker perfekt så passer det med man har til 6 timer på fuld drøn og 25 30 timer på halv kraft
Men båden ligger super stabilt vi følte på ingen måde at vi var ved at vælte det er den beste og sjoveste form for båd da der så mange mulighed for at lave noget ekstre på den og tilpasse den lige persis dine behov

Produkt anmeldt: Sea Eagle Sport 370

Jeg har nu sejlet i kajakken op til flere gange. Og må sige at den overrasker mig hele tiden..
Jeg er specielt imponeret over stabiliteten, slidstyken og komforten. Man sidder som sad man i en god lænestol, hvilket gør at man kan sidde i den flere timer uden ubehag.

På havet er kajakkens evne til at absorbere bølgerne fantastisk, hvilket gør at man kan være ude i selv store bølger uden at føle sig utryghed, noget der kan være lidt af en udfordring i en normal kajak, kano eller jolle.

Har også sejlet på søer og åer i bla. Sverige hvor store grene og sten ligger gemt lige under vandoverfalden, og gør at man ofte støder på dem. I starten gøs jeg når det skete, men det viste sig at være ubegrundet. Kajakken klare selv meget hårde påsejlinger uden så meget som at få en ridse…

Kajakken er også god til lang distance ture. En af de ting jeg godt kan lide, er at man ikke er afhænnig af at komme tilbage til udgangspunktet, da man har alt med sig, hvilket gør turen mere uforudsigelig da man kan ændre planer undervejs, uden at være afhænnig af at skulle ende et givent sted.

Jeg holder desuden meget af at fiske, og til det er kajakken også genial, flere kilo torsk er allerede landet ?

– holder man af at være på og ved vandet, hvad enten det er hav, å/flod eller sø, så er kajakkerne ikke til at komme udenom! Jeg kan ud fra erfaring, på det varmeste anbefale Sea Eagle kajakker!